| Vidi prethodnu temu :: Vidi slijedeću temu |
| Autor |
Poruka |
mostarac b12
|
|
| Zdravo raja! mogoli davati stiglicu vitamine iako je zdrava pticapise na flasi poslije kokocida |
|
| Na VRH |
|
 |
villa
Početnik

|
|
SOLIDNA PTICA; IMA PLETIVO (KRATKO) A IMA I ZIJADU JE DA JE NECISTA I KRATKA ALI AKU NE BUDE SLUSAT DRUGE PTICE CE JE "OCISTIT" i bit ce za 4+ _________________ golubovi;timbrado;grdelin |
|
| Na VRH |
|
 |
lord189
Pričalica

|
|
| villa piše: | | SOLIDNA PTICA; IMA PLETIVO (KRATKO) A IMA I ZIJADU JE DA JE NECISTA I KRATKA ALI AKU NE BUDE SLUSAT DRUGE PTICE CE JE "OCISTIT" i bit ce za 4+ |
pa prijatelju ovo je nešto loše zija ima neka al nikakva pletiva isto ima ma to je ptica za lov solidna lovac je strašan i zato ga držim |
|
| Na VRH |
|
 |
lord189
Pričalica

|
|
| pa možeš ali svako tjedan dana jednom samo koje vitamine daješ ??? |
|
| Na VRH |
|
 |
villa
Početnik

|
|
OK, nisam util napisat 5+ pa san napisal 4+
Pravi lovac
Cistoga tica je tesko nacint ja ga jos nisan cul mada ovdi kod nas se puno njih trudi to postignut.Bastarda san cul cistoga! Osobno mislim da je kod Grdelca 95 posto genetika u igri
Poozzz _________________ golubovi;timbrado;grdelin |
|
| Na VRH |
|
 |
lord189
Pričalica

|
|
| villa piše: | OK, nisam util napisat 5+ pa san napisal 4+
Pravi lovac
Cistoga tica je tesko nacint ja ga jos nisan cul mada ovdi kod nas se puno njih trudi to postignut.Bastarda san cul cistoga! Osobno mislim da je kod Grdelca 95 posto genetika u igri
Poozzz |
iman ja i čistih tića od 4-5 godina no naravno čista pisma no u verši se pojavljuju neke male strile i to je više nego odlično za grdelina....no brate evo ja se opet žalin kratke zije evo slušan mlade spreman ih za škur pa to je za plakanje |
|
| Na VRH |
|
 |
villa
Početnik

|
|
Bas si me malo zagolical sa tom "cistom" pjevom, mores mi poslat snimku, vidim da se kuzis u to?! mores i na privatnu poruku
A ca se tice "skuroga" mislim da je to nepotrebno maltretiranje ptica i kod nas vise niki ne stavlja va skuro.
Lip pozdrav _________________ golubovi;timbrado;grdelin |
|
| Na VRH |
|
 |
lord189
Pričalica

|
|
| villa piše: | Bas si me malo zagolical sa tom "cistom" pjevom, mores mi poslat snimku, vidim da se kuzis u to?! mores i na privatnu poruku
A ca se tice "skuroga" mislim da je to nepotrebno maltretiranje ptica i kod nas vise niki ne stavlja va skuro.
Lip pozdrav |
kolega danas nema čovika koji drži tiće od pisme a da ne stavlja u škur..škur služi da se tica digne u pismo no koliko škur poboljša može i naštetit i tić se u škuro stavlja da se mogu mladi vatat od 25.06 i da u želandi tići izdrža ko zna s njima upravit ....šta se tićt čistoće pisme prvo tražit tića koji je čist u pismi a ne gledat ovi ima ziju na kolombar i tri strile iza toga bolje je držat tića s unjulon i pljunuton zijadon ako čisto piva i staje iza svake batude a kad se to postigne ono dalje će doć jer ako učiš mladpga tića on samo može ić na bolje od učitelja |
|
| Na VRH |
|
 |
Mahir
|
|
| Pozz raja imam problem, dva dana mi nosi jaje na pod i razbije ga, volio bi da cujem neki dobar savjet, unaprijed zahvalan |
|
| Na VRH |
|
 |
Carlos
Brbljivac

|
|
sigurno je neko uznemirava i je pod stresom ili pa ima problem sa kalcijumom a ptice kad primete da jaje je mekano no sto treba oni ga izbace...... pozdrav dodaj samo grit i sipinu kost i nadam se da ce da bude okj i manje uznemirava zato sto je to ipak divlja ptica nije domestikovana ko kanarinac.. _________________ http://svetptica.forumsr.net/forum.htm |
|
| Na VRH |
|
 |
Mahir
|
|
| Carlos piše: | | sigurno je neko uznemirava i je pod stresom ili pa ima problem sa kalcijumom a ptice kad primete da jaje je mekano no sto treba oni ga izbace...... pozdrav dodaj samo grit i sipinu kost i nadam se da ce da bude okj i manje uznemirava zato sto je to ipak divlja ptica nije domestikovana ko kanarinac.. |
Preskocila je par dana i snijela jaje u gnijezdo i sad lezi. |
|
| Na VRH |
|
 |
Mahir
|
|
| Mahir piše: | | Carlos piše: | | sigurno je neko uznemirava i je pod stresom ili pa ima problem sa kalcijumom a ptice kad primete da jaje je mekano no sto treba oni ga izbace...... pozdrav dodaj samo grit i sipinu kost i nadam se da ce da bude okj i manje uznemirava zato sto je to ipak divlja ptica nije domestikovana ko kanarinac.. |
Preskocila je par dana i snijela jaje u gnijezdo i sad lezi. |
Opet problem snijela trece jaje, po danu lezi na jajima a navece nece, molim ljudi za pomoc nemam iskustva sa parenjem grdelina. |
|
| Na VRH |
|
 |
carduelis
|
|
| Na VRH |
|
 |
simona7
Pričalica

|
|
zdravio imam jedan problem sa uzgojom ceslugari svaki put kad uzmem ceslugar namogu nikako da ih zacuvam mnogo mi umiru u cemu je problem ja obicno im dajem suncokret konopno sjeme i jednu hrani za ceslugari  |
|
| Na VRH |
|
 |
lord189
Pričalica

|
|
| Mahir piše: | | Pozz raja imam problem, dva dana mi nosi jaje na pod i razbije ga, volio bi da cujem neki dobar savjet, unaprijed zahvalan |
ženka nije spremna  |
|
| Na VRH |
|
 |
|