Svijet ljubimaca
Početna - Forum - Foto album - Linkovi - Traži - Česta pitanja (FAQ) - REGISTRACIJA - PRIJAVA
Češljugar, Štiglić, Gardelin...
Na stranicu Prethodno  1, 2, 3 ... , 57, 58, 59  Slijedeće

Pošaljite novu temu   Odgovor na temu    Forum -> Uzgoj i razmnožavanje papiga, kanarinaca i egzota Ispis na printer
Vidi prethodnu temu :: Vidi slijedeću temu  
Autor Poruka
mostarac b12

Registriran: 17 Sij 2010

PorukaPoslano: Nedjelja 31.01.2010. 16:04    Subject: stiglic und ADEC vitamine Odgovor sa citatom

Zdravo raja! mogoli davati stiglicu vitamine iako je zdrava pticapise na flasi poslije kokocida
Na VRH
villa

Početnik
Početnik

Registriran: 28 Velj 2010

PorukaPoslano: Petak 05.03.2010. 18:12    Subject: Odgovor sa citatom

SOLIDNA PTICA; IMA PLETIVO (KRATKO) A IMA I ZIJADU JE DA JE NECISTA I KRATKA ALI AKU NE BUDE SLUSAT DRUGE PTICE CE JE "OCISTIT" i bit ce za 4+

Pričalica
Pričalica

Registriran: 25 Ruj 2008

PorukaPoslano: Utorak 09.03.2010. 9:37    Subject: Odgovor sa citatom

villa piše:
SOLIDNA PTICA; IMA PLETIVO (KRATKO) A IMA I ZIJADU JE DA JE NECISTA I KRATKA ALI AKU NE BUDE SLUSAT DRUGE PTICE CE JE "OCISTIT" i bit ce za 4+

pa prijatelju ovo je nešto loše zija ima neka al nikakva pletiva isto ima ma to je ptica za lov solidna lovac je strašan i zato ga držim
Na VRH
lord189

Pričalica
Pričalica

PorukaPoslano: Utorak 09.03.2010. 9:39    Subject: Odgovor sa citatom

pa možeš ali svako tjedan dana jednom samo koje vitamine daješ ???
Na VRH
villa

Početnik
Početnik

PorukaPoslano: Utorak 09.03.2010. 22:10    Subject: Odgovor sa citatom

OK, nisam util napisat 5+ pa san napisal 4+ Very Happy
Pravi lovac Wink
Cistoga tica je tesko nacint ja ga jos nisan cul mada ovdi kod nas se puno njih trudi to postignut.Bastarda san cul cistoga! Osobno mislim da je kod Grdelca 95 posto genetika u igri
Poozzz

Pričalica
Pričalica

PorukaPoslano: Ponedjeljak 15.03.2010. 18:01    Subject: Odgovor sa citatom

villa piše:
OK, nisam util napisat 5+ pa san napisal 4+ Very Happy
Pravi lovac Wink
Cistoga tica je tesko nacint ja ga jos nisan cul mada ovdi kod nas se puno njih trudi to postignut.Bastarda san cul cistoga! Osobno mislim da je kod Grdelca 95 posto genetika u igri
Poozzz

iman ja i čistih tića od 4-5 godina no naravno čista pisma no u verši se pojavljuju neke male strile i to je više nego odlično za grdelina....no brate evo ja se opet žalin kratke zije evo slušan mlade spreman ih za škur pa to je za plakanje
Na VRH
villa

Početnik
Početnik

PorukaPoslano: Utorak 16.03.2010. 22:10    Subject: Odgovor sa citatom

Bas si me malo zagolical sa tom "cistom" pjevom, mores mi poslat snimku, vidim da se kuzis u to?! mores i na privatnu poruku
A ca se tice "skuroga" mislim da je to nepotrebno maltretiranje ptica i kod nas vise niki ne stavlja va skuro.

Lip pozdrav

Pričalica
Pričalica

PorukaPoslano: Četvrtak 18.03.2010. 10:52    Subject: Odgovor sa citatom

villa piše:
Bas si me malo zagolical sa tom "cistom" pjevom, mores mi poslat snimku, vidim da se kuzis u to?! mores i na privatnu poruku
A ca se tice "skuroga" mislim da je to nepotrebno maltretiranje ptica i kod nas vise niki ne stavlja va skuro.

Lip pozdrav

kolega danas nema čovika koji drži tiće od pisme a da ne stavlja u škur..škur služi da se tica digne u pismo no koliko škur poboljša može i naštetit i tić se u škuro stavlja da se mogu mladi vatat od 25.06 i da u želandi tići izdrža ko zna s njima upravit ....šta se tićt čistoće pisme prvo tražit tića koji je čist u pismi a ne gledat ovi ima ziju na kolombar i tri strile iza toga bolje je držat tića s unjulon i pljunuton zijadon ako čisto piva i staje iza svake batude a kad se to postigne ono dalje će doć jer ako učiš mladpga tića on samo može ić na bolje od učitelja
Na VRH
Mahir

Registriran: 07 Svi 2010

PorukaPoslano: Petak 07.05.2010. 21:57    Subject: problem s grdelinkom Odgovor sa citatom

Pozz raja imam problem, dva dana mi nosi jaje na pod i razbije ga, volio bi da cujem neki dobar savjet, unaprijed zahvalan
Na VRH
Carlos

Brbljivac
Brbljivac

Registriran: 17 Srp 2009

PorukaPoslano: Subota 08.05.2010. 0:09    Subject: Odgovor sa citatom

sigurno je neko uznemirava i je pod stresom ili pa ima problem sa kalcijumom a ptice kad primete da jaje je mekano no sto treba oni ga izbace...... pozdrav dodaj samo grit i sipinu kost i nadam se da ce da bude okj i manje uznemirava zato sto je to ipak divlja ptica nije domestikovana ko kanarinac..

PorukaPoslano: Utorak 11.05.2010. 14:48    Subject: Odgovor sa citatom

Carlos piše:
sigurno je neko uznemirava i je pod stresom ili pa ima problem sa kalcijumom a ptice kad primete da jaje je mekano no sto treba oni ga izbace...... pozdrav dodaj samo grit i sipinu kost i nadam se da ce da bude okj i manje uznemirava zato sto je to ipak divlja ptica nije domestikovana ko kanarinac..

Preskocila je par dana i snijela jaje u gnijezdo i sad lezi.
Na VRH
Mahir

PorukaPoslano: Četvrtak 13.05.2010. 20:34    Subject: Odgovor sa citatom

Mahir piše:
Carlos piše:

Preskocila je par dana i snijela jaje u gnijezdo i sad lezi.

Opet problem snijela trece jaje, po danu lezi na jajima a navece nece, molim ljudi za pomoc nemam iskustva sa parenjem grdelina.
Na VRH
carduelis

Registriran: 09 Tra 2010

PorukaPoslano: Ponedjeljak 17.05.2010. 12:42    Subject: Odgovor sa citatom

Ovdje ćeš naći odgovore
http://ptice-birds.your-board.com/index.htm
Na VRH
simona7

Pričalica
Pričalica

Registriran: 26 Svi 2008

PorukaPoslano: Subota 29.05.2010. 20:41    Subject: Odgovor sa citatom

zdravio imam jedan problem sa uzgojom ceslugari svaki put kad uzmem ceslugar namogu nikako da ih zacuvam mnogo mi umiru u cemu je problem ja obicno im dajem suncokret konopno sjeme i jednu hrani za ceslugari Sad
Na VRH
lord189

Pričalica
Pričalica

PorukaPoslano: Subota 12.06.2010. 11:42    Subject: Re: problem s grdelinkom Odgovor sa citatom

Mahir piše:
Pozz raja imam problem, dva dana mi nosi jaje na pod i razbije ga, volio bi da cujem neki dobar savjet, unaprijed zahvalan

ženka nije spremna Wink
Na VRH
Prikaži prethodne poruke:   
Pošaljite novu temu   Odgovor na temu    Forum -> Uzgoj i razmnožavanje papiga, kanarinaca i egzota Vrijeme: (CET) Zagreb, Rome, Paris
Pošalji članak na email

Na stranicu Prethodno  1, 2, 3 ... , 57, 58, 59  Slijedeće
Strana 58 od 59

Idi na:  
Ne možete poslati novu temu
Ne možete odgovoriti na temu
Ne možete urediti Vaše poruke
Ne možete brisati poruke
Ne možete glasovati na anketama

Opći uvjeti korištenja foruma